Anders Fischer

Vælg sprog:

Go to Anders Fischer Go to Copenhagen Electrician

Elektriker Amager

Elektriker Amager

 

De flinke elektrikere på Amager
Anders Fischer Aps har mange års erfaring med alle former for el-løsninger, og vi har altid vores kunder i fokus. Vi har autoriserede elinstallatører og er autoriseret til opsætning af alarmsystemer. Al elinstallation bliver udført med kvalitet og sikkerhed for øje af en af vores veluddannede elektrikere. Vi ønsker at blive din foretrukne elektriker på Amager.

Kontakt os via formularen i højre side, og få et tilbud, til en pris der er til at forstå. Vi tilbyder effektiv og god service overalt på Amager og leverer et gennemført arbejde hver gang.

Anders Fischer Aps er en dansk el-virksomhed, som løser alle mindre og større el-tekniske løsninger for private, erhvervskunder, offentlige institutioner samt boligforeninger på Amager. Vi anvender kun materialer og produkter fra anerkendte leverandører af høj kvalitet – det er mere sikkert, og det holder længere. Forvent derfor altid, at vi udfører el-arbejde i den bedste kvalitet, og vi går først fra en opgave, når vi er sikre på, at kunden er tilfreds. Sådan sikrer vi, at vores kunder også ringer til os, næste gang de har brug for en elektriker.

HPFI
Vi har mange års erfaring med flere typer elinstallationer. Vi udskifter HPFI-relæ for både private og erhvervskunder. Har du endnu ikke fået installeret det lovpligtige HPFI-relæ, så brug kontaktformularen og få et tilbud – se eventuelt også vores nuværende tilbud her.

Eltjek
Det er en god idé at få et el-tjek, hvis du er usikker på, om dine elinstallationer lever op til de gældende krav. Vi gennemgår dine elinstallationer, så du er sikker på, at der ingen fejl og mangler er i din elinstallation. Udover at gøre din bolig mere sikker med henblik på elinstallationer, så sikrer det dig også mod, at der ikke bruges unødvendig strøm.

Skal du ud og købe ny bolig, er det en god ide at få tjekket alle installationer igennem for fejl og mangler. Elinstallationer er oftest en af de dele af boligen, der vedligeholdes mindst. Der er derfor al mulig grund til at få en professionel fagmand ud til at gå det hele efter i sømmene, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Ved bestilling af et el-tjek sender vi en erfaren elektriker ud, som tjekker installationerne. Her bliver alt fra stikkontakter, eltavle, HPFI-afbryder, ledningsnettes beskaffenhed, og om sikringer slår ud, som de skal. Til sidst foretager vores fagmand en måling af ledningsnettet for at sikre, at der ikke er strøm uden for kabler og ledninger.

Belysning
Ved at udskifte de eksisterende elinstallationer med LED belysning kan du spare helt op til 80 procent på energien og dermed elregningen. LED belysning giver typisk et flottere og mere stilrent lys. For eksempel har vi stor erfaring med arkitektonisk belysning, som kan give rummet lige præcis den stemning, du ønsker. Arkitektonisk belysning kan naturligvis også installeres med energibesparende LED belysning.

Vi har mange års erfaring inden for alle former for opsætning af belysning – Skriv til os i formularen til højre så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Alarminstallation
Vi er hos Anders Fischer Aps også certificeret til at installere alarmløsninger hos private – og erhvervskunder på Amager, og vælger du os som din leverandør, er du sikker på at få en løsning af kvalitet, der som regel ligger lavere på prisen end lignende løsninger på markedet. Vi kan opsætte alle former for overvågning og alarmer i dit hjem. Som certificeret alarminstallatør, betyder det at vi altid anvender forsikringsgodkendte overvågnings – og alarmudstyr.

Brug kontaktformularen i højre side for et uforpligtende tilbud, så vender vi hurtigt tilbage på din forespørgsel.

Anders Fischer Aps – Din alarminstallatør og elektriker på Amager

Læs også:
Elektriker Frederiksberg
Elektriker Østerbro
Elektriker Vesterbro