Anders Fischer

Vælg sprog:

Go to Anders Fischer Go to Copenhagen Electrician

Din Elektriker i Brønshøj

 anders fischer, bronshoj

Har du brug for en dygtig elektriker i Brønshøj? Anders Fischer.dk tilbyder alt i el-tekniske løsninger til både private, erhvervskunder og boligforeninger. Hos Anders Fischer.dk sætter vi en ære i, at kunden altid er tilfreds og ser positivt tilbage på den oplevelse, de har haft med vores elektrikere.

Håndværksarbejde er en tillidssag og for os, er det altid vigtigt, at vores kunder får præcis og kvalificeret rådgivning som står mål med behovet for el-arbejde.

Spørgsmål til vores løsninger er altid velkomne og bliver håndteret med seriøsitet. Vi rådgiver gerne kunden og giver et uforpligtende tilbud på en given arbejdsopgave. Vi kan håndtere arbejdsopgaver inden for el i alle størrelsesordninger og sætter altid en kvalificeret elektriker på opgaven.

Anders Fischer.dk bruger materialer fra anerkendte leverandører. Det er din sikkerhed for, at de produkter, vi installerer er i orden og lever op til vores høje serviceniveau, og vi arbejder altid indenfor gældende regler og lovgivning.

Vi sætter altid det mål at blive færdig til den aftalte tid og pris, så alle parter får en positiv oplevelse. Vi udfører kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Har du spørgsmål til en given opgave, eller ønsker du at bestille en elektriker i Brønshøj, kan du indtaste dine oplysninger i kontaktformularen, så vender vi tilbage.

LED belysning
Går du med tanker om at få lavet ny belysning i hjemmet, kan du roligt kontakte Anders Fischer.dk. Vi har stor erfaring med opsætning af denne type belysning. Vi vil råde dig til at overveje LED-belysning, da denne form for belysning ikke blot sparer dig for en masse penge på elregningen, men samtidig også begrænser dit el-forbrug. Ydermere holder LED-pærer væsentligt længere, og skal derfor ikke udskiftes så ofte som gamle glødepærer.

Vi installerer LED-belysning både inde og ude i hele Brønshøj. Skulle du have spørgsmål omkring LED, skal du ikke holde dig tilbage. Vi er altid opdateret på området og deler gerne ud af den nødvendige viden.

Videoovervågning
Ønsker du at holde et vågent øje med et bestemt område, så kontakt Anders Fischer.dk for at høre nærmere om mulighederne for installering af videoovervågning. Du kan også vælge at overvåge et bestemt område, uden at dette kan ses ved at få installeret skjult overvågning. Det kan være særligt effektivt i nogle tilfælde, hvis du for eksempel har problemer med svind.

Der er mange overvågningskameraer på markedet, og det kan være svært selv at finde ud af, hvilket der lever op til dine behov. Vi hjælper dig gerne hele vejen igennem fra ide til opsætning, så du sikrer dig, at du får det rigtige produkt uden at skulle betale for unødvendigt ekstramateriale.

Alarm – en ekstra sikkerhed
Har du brug for en ekstra sikkerhed i hjemmet, på arbejdspladsen eller i din boligforening, så kan en alarm være et godt supplement. Når du får opsat et alarmsystem kan du selv styre, hvad der skal ske, hvis alarmen aktiveres. Kontakt os gennem formularen til højre for mere info om alarmsystemer.

Anders Fischer.dk er autoriseret alarminstallatør, og alle vores alarmer er forsikringsgodkendte.

El-tjek og HPFI-relæ
Trænger du til at få tjekket dine el-tekniske installationer igennem, så kan du med fordel bestille et el-tjek hos Anders Fischer.dk. Vi sender en erfaren elektriker ud til at gå tingene igennem. Samtidig får du et tilbud, hvis der er brug for en fejlretning.

HPFI-relæ – lovpligtig fejlstrømsafbryder
Har du ikke fået installeret en lovpligtig fejlstrømsafbryder, kan du kontakte os og få det ordnet. Anders Fischer.dk leverer og installerer HPFI-relæ overalt i Brønshøj.

Læs også:
Elektriker Amager
Elektriker Charlottenlunds
Elektriker Dragør
Elektriker Frederiksberg
Elektriker Østerbro
Elektriker Gentofte
Elektriker Mikkelsborg
Elektriker Rungsted
Elektriker Vanløses
Elektriker Vedbæk
Elektriker Vesterbro