Anders Fischer

Vælg sprog:

Go to Anders Fischer Go to Copenhagen Electrician

Din Elektriker i Charlottenlund

 anders fischer, charlottenlund

Vi er en danskejet elektrikervirksomhed, som leverer alt i el-tekniske løsninger i Charlottenlund. Hos Anders Fischer.dk er vores klare mål at være din foretrukne elektriker, og vi arbejder med stor professionalisme, for at sikre at indgåede aftaler overholdes til punkt og prikke. Uanset om du har brug for vejledning, råd eller har en konkret opgave, så står vi gerne til rådighed. Du skal blot indtaste dine data i formularen til højre, så hører du fra os.

Når du bestiller en elektriker i Charlottenlund hos Anders Fischer.dk, er du sikker på, at branchens mest kvalificerede erfaring fra branchen følger med. Vi gør meget ud af at være imødekommende og give os tid til at svare på spørgsmål undervejs i en given arbejdsopgave. Vores leverandører hører til blandt markedets bedste, og vi sørger altid for, at vores materialer lever op til gældende krav på området.

Hos Anders Fischer.dk kan vi påtage os alle slags opgaver i el-arbejde uanset størrelse. Vi har en bred vifte af kunder både i det private og offentlige. Samtidig servicerer vi en række boligforeninger.

Står du og mangler kompetent elektrikerarbejde til konkurrencedygtige priser i Charlottenlund, så hold dig ikke tilbage med at kontakte Anders Fischer.dk.

Lovpligtigt HPFI-relæ
Det er lovpligtigt, at alle boligtyper skal have et gyldigt HPFI-relæ installeret. Der er tale om en fejlstrømsafbryder, som sikrer mod fejlstrømme i elektriske installationer og brugsgenstande. Du kan kontakte Anders Fischer.dk, hvis du stadig ikke har fået en fejlstrømsafbryder installeret. Vi leverer og installerer i hele Charlottenlund.

Brug for ny belysning?
LED-belysning er det rigtige valg, hvis du har tanker om at få lavet ny belysning i hjemmet eller i firmaet. LED-belysning er langt den billigste løsning på sigt. Pærerne bruger væsentligt mindre strøm, så du kan spare op til 80 procent i sammenligning med glødepærer.

Markedet for LED-belysning udvikler sig meget i disse år, og der er efterhånden rigtig mange muligheder. Du behøver derfor ikke at gå på kompromis med hverken lamper eller lyssammensætning, når du skifter de gamle glødepærer ud.

Anders Fischer.dk er altid opdateret omkring den nyeste viden på området, så har du spørgsmål til LED, hjælper vi dig gerne med at vælge det rigtige. Vi installerer alt i LED-belysning både indendørs og udendørs.

Bestil et el-tjek
Ofte er det de elektriske installationer i en bebyggelse, som er de mindst vedligeholdte. Det betyder, at der kan være fejl eller mangler i installationerne, hvilket i nogle tilfælde kan vise sig at være meget alvorlige – især i ældre boliger. Samtidig kan det betyde, at du betaler for en hel del strøm ganske unødvendigt.

Vil du undgå disse kedelige eksempler, er det fornuftigt at bestille et el-tjek. Vi sender en elektriker ud til at gå installationerne igennem, det være sig blandt andet stikkontakter, ledningsnet og fejlstrømsafbryder. Hvis du er en af de mange, som aldrig har tænkt på at få tjekket dine elinstallationer igennem, så kontakt os og få det gjort, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Overvågning af hjem eller kontor
Med videoovervågning eller alarmsystemer skaber du en ekstra sikkerhed, når du ikke er hjemme i huset eller på kontoret. Ved videoovervågning kan du vælge mellem masser af forskellige kameraer, som alle har specielle specifikationer. Det kan derfor være en god idé at tage en fagmand med på råd. Kontakt os gerne så du sikrer dig, at du får den rigtige løsning.

Når du får et alarmsystem installeret, er der flere muligheder for aktioner, hvis der skulle være ubudne gæster. Alarmsystemet kan tilkobles en central, så der sendes en vagt af sted, hvis denne skulle gå. Du kan også vælge at en af naboerne skal have beskeden, da de jo ofte vil kunne være hurtigere fremme.

 

Læs også:
Elektriker Amager
Elektriker Dragør
Elektriker Frederiksberg
Elektriker Østerbro
Elektriker Gentofte
Elektriker Mikkelborg
Elektriker Rungsted
Elektriker Vanløse
Elektriker Vedbæk
Elektriker Vesterbro