Anders Fischer

Vælg sprog:

Go to Anders Fischer Go to Copenhagen Electrician

Din Elektriker i Dragør

anders fischer i dragør

Når du bestiller en arbejdsopgave hos Anders Fischer Aps, er du sikker på, at kvaliteten altid er i top. Vi gør en ære i at gøre vores kunder tilfredse, så de også vælger os næste gang, de har brug for en elektriker i Dragør. Indtast dine oplysninger i kontaktformularen til højre, så hører du fra os hurtigst muligt. Hos Anders Fischer Aps giver vi gerne et uforpligtende tilbud og er med helt fra starten med gode råd og vejledning, så du sikrer, at du får den helt rigtige løsning. Vi ønsker at blive dit valg af elektriker i Dragør.

Hos Anders Fischer Aps har vi mange års erfaring med både private og erhvervskunder i Dragør. Vi er ligeledes tilknyttet som den foretrukne elektriker hos flere ejer- og andelsforeninger i Københavnsområdet. Vi udfører alt i el-arbejde, og ingen opgave er for stor eller for lille. Vi har altid fokus på at opnå det ønskede resultat og sætter altid en kompetent elektriker på den pågældende opgave.

Vi benytter kun de bedste produkter fra vores kvalitetsbevidste leverandører. Hos Anders Fischer Aps skal materialerne altid være i top. Sådan opnår vi de bedste resultater til en konkurrencedygtig pris. Ønsker du pris på en opgave i Dragør så indtast dine oplysninger her på siden.

LED belysning
Trænger du til at få opdateret belysningen, så er Anders Fischer Aps det rigtige valg. Vi er eksperter i at installere den energibesparende LED belysning. Er du i tvivl om valg af belysning, kan du roligt kontakte os. Her er du med fra start til slut, så vi sammen sikrer, at det hele bliver præcis, som du ønsker det.

Med LED belysning kan du spare helt op til 80 procent på din elregning. Samtidig behøver din belysning ikke at blive kedeligere af den grund. Der er mange muligheder og LED lamper findes i mange stilrige udgaver med mange former for farverig belysning. Vil du høre mere så brug kontaktformularen.

Alarmer
Ønsker du at sikre hjemmet eller arbejdspladsen mod ubudne gæster? Anders Fischer Aps leverer og installerer mange forskellige former for alarmsystemer. Vi tager dig med på råd fra starten, så vi sammen kan sikre, at du får den ønskede og nødvendige løsning. Vores produkter er forsikringsgodkendte, og vi er altid opdateret på de nyeste systemer.

Overvågning
Der er mange positive ting ved at få installeret videoovervågning. Udover at det giver en ekstra tryghed at have et bestemt område overvåget, så giver det også ejeren en række andre fordele. Videoovervågning kan nemlig give dig den mulighed, at du altid kan følge med i, hvad der sker via din pc eller smartphone.

Der er forskellige former for overvågning og mange slags kameraer. For eksempel kan du vælge mellem synlig eller skjult overvågning. Vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

El-tjek
Elinstallationer er oftest den del af bebyggelsen, som er mindst vedligeholdt. Derfor kan det være rigtig fornuftigt at få tjekket dine elinstallationer igennem. Så sikrer du, at elinstallationerne først og fremmest er fri for fejl og lever op til de gældende krav. Har du brug for et el-tjek, kan du kontakte os her på siden, så sætter vi en kvalitetsbevidst elektriker på opgaven.
Lovpligtigt HPFI-relæ
På alle boligtyper er det lovpligtigt at have et HPFI-relæ installeret. Formålet med et HPFI-relæ er, at du undgår farlige fejlstrømme i dine installationer og brugsgenstande. Har du stadig ikke fået det installeret så skriv til os i kontaktformularen. Vi installerer HPFI-relæ for alle kunder i Dragør, uanset om der er tale om boligforeninger, private eller erhvervskunder. Vi vender hurtigt tilbage med et godt tilbud, så du kan få din elinstallation opdateret.

Anders Fischer Aps – Din elektriker i Dragør.

Læs også:
Elektriker Vesterbro
Elektriker Frederiksberg
Elektriker Østerbro
Elektriker Amager