Anders Fischer

Vælg sprog:

Go to Anders Fischer Go to Copenhagen Electrician

Elektriker Frederiksberg

Elektriker Frederiksberg

Den flinke elektriker på Frederiksberg. Anders Fischer Aps, leverer alle former for elinstallationer, med mange års erfaring. Når vi leverer en installation, er altid med kunden i fokus – det er vi stolte af.
Anders Fischer Aps er autoriseret EL-installatør og alarminstallatør. Alle opgaver bliver udført af en af vores veluddannede og erfarne elektriker, som leverer alle installationer med øje for kvalitet og sikkerhed. Vi gør altid vores bedste for at blive din foretrukne alarminstallatør og elektriker på Frederiksberg.

Brug kontaktformularen i højre side, og vi vil hurtigt vende tilbage, med et uforpligtende tilbud til en god pris. Vi tilbyder hurtig og god service på hele Frederiksberg, og vi gør en stolthed i at levere et godt resultat hver gang.

Anders Fischer Aps er danskejet og løser alle mindre og større el-tekniske løsninger for private, erhvervskunder, offentlige institutioner samt boligforeninger på Frederiksberg. Vi er først færdige med en opgave, når kunden er helt tilfreds, og vi er stolte af at udføre el-arbejde i den bedste kvalitet. Derfor leverer og installerer vi udelukkende produkter af høj kvalitet fra anerkendte leverandører, som altid bliver monteret af en af vores dygtige elektrikere på Frederiksberg. Sådan mener vi hos Anders Fischer Aps altid, at det bør være, når man har besøg af en elektriker.

HPFI-relæ
Vi udskifter alle former for elinstallationer, og skal du have udskiftet den eksisterende installation, med det nye lovpligtige HPFI-relæ, så brug kontaktformularen til højre for et godt tilbud. Vi har mange års erfaring, og leverer til for både private og erhvervskunder.

El-tjek
Vi gennemgår alle dine elinstallationer af en erfaren elektriker, så du kan føle dig sikker, og undgå fejl og mangler i din elinstallation. Få et el-tjek, og en garanti for at dine elinstallationer er sikre, og lever op til de gældende krav.

Belysning
Ved at udskifte de eksisterende elinstallationer med LED belysning, kan du spare helt op til 80 procent på elregningen. Flotte og stilrige lamper, kan nemt kombineres med LED belysning. Vi har stor erfaring med arkitektonisk belysning, og at skabe den rette belysning, der kan give den helt rette stemning i ethvert rum. Hør os om de mange muligheder for arkitektonisk belysning, og installeringen af energibesparende LED belysning.

Brug formularen til højre, og vi vender hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud.

Videoovervågning
Du har flere valgmuligheder, når du vælger at få installeret videoovervågning. Der er for eksempel mange kameratyper og mange muligheder for optagelser. En af de rigtig smarte ting ved at få installeret videoovervågning er, at udover at kunne fange eventuelle tyve, så kan du altid logge på via for eksempel en bærbar computer og få et livesignal igennem fra dine kameraer. Så kan du tjekke, at alt er, som det skal være.

Alarmer
Med installering af alarmer får du den tryghed, at systemet altid er koblet op til en central, der kan reagerer, hvis en tyv er på spil. Du bestemmer selv, hvad der skal ske, når alarmen går. Det kan være at centralen sender en vagt ud, eller at de ringer til en nabo, som hurtigt kan tjekke, hvad der er galt.

Anders Fischer Aps er autoriseret alarminstallatør, og tilbyder alle former for løsninger af alarmsystemer og videoovervågning. Som autoriseret alarminstallatør, er alle opgaver vi leverer, forsikringsgodkendte alarmsystemer og videoovervågning. Du kan derfor forvente at få en kvalitetsløsning, monteret af en af vores dygtige elektrikere. Prismæssigt ligger vi ofte under lignende løsninger på markedet, til samme høje kvalitet. Brug kontaktformularen til højre, og vi vender hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud, eller en snak om forskellige muligheder og løsninger.

Skriv til os i formularen så vender vi tilbage med råd og vejledning.

Anders Fischer Aps – Din alarminstallatør og elektriker på Frederiksberg

Læs også:
Elektriker Østerbro
Elektriker Amager
Elektriker Vesterbro