Anders Fischer

Vælg sprog:

Go to Anders Fischer Go to Copenhagen Electrician

Din Elektriker i Gentofte

anders fischer, gentofte

Anders Fischer.dk er en danskejet elektrikervirksomhed, der udfører kvalitetsbevidst el-arbejde til fornuftige priser. Vi følger altid med i udviklingen i branchen og tilbyder de nyeste løsninger og produkter på markedet. Ved at være innovative sikrer vi, at vores kunder altid får den bedste tidssvarende løsning på deres opgave.

Hos Anders Fischer.dk kan du bestille alle arbejdsopgaver inden for el-tekniske løsninger. Uanset om der er tale om et længerevarende projekt eller en mindre opgave i hjemmet. Vores elektrikere tager alle opgaver lige seriøst og forlader ikke kunden, før et tilfredsstillende resultat er opnået. Vi leverer og installerer for private, erhvervskunder samt boligforeninger i Gentofte.

Går du med et projekt i tankerne, hjælper vi dig også gerne videre med dette og kommer med et uforpligtende tilbud, så du kan komme videre med dine ideer. Vores rådgivning er naturligvis altid inden for lovens rammer og følger branchens retningslinjer.

Hos Anders Fischer.dk er det altid vores mål, at vores kunder skal have en positiv håndværkerhistorie, og det er hvad vi altid arbejder efter. På den måde vi får tilfredse kunder, som også har lyst til at benytte os en anden gang.

LED-belysning 
Anders Fischer.dk leverer og installerer alt inden for LED-belysning. Vi har mange års erfaring med produktet og kender til diverse løsninger på markedet. Ved at skifte til LED-belysning slår du to fluer med et smæk. For det første er det muligt at spare op imod 80 procent på din elregning sammenlignet med traditionel belysning. For det andet bidrager du til et grønnere miljø, da du skærer væsentligt ned på CO2-udledningen i hjemmet, på arbejdspladsen eller i boligforeningen med LED.

Ønsker du at følge med tiden og skifte den gamle belysning ud med en mere effektiv og energisparende, så kontakt Anders Fischer.dk. Vi installerer alle former for LED-belysning i hele Gentofte.

Overvågning
Med videoovervågning får du en ekstra sikkerhed i hjemmet, boligforeningen eller i dit firma. Vi tilbyder en lang række produkter og installationer, som vi både bestiller hjem og tilkobler for dig. Du skal være velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilken form for videoovervågning der dækker netop dit behov. Vi kommer gerne med vejledning og hjælper dig med at købe det rigtige.

Ønsker du at høre mere om, hvordan du får installeret videoovervågning i Gentofte, så skriv til Anders Fischer.dk gennem kontaktformularen. Du hører fra os så snart som muligt.

Alarmer
Når du bestiller alarmsystemer gennem Anders Fischer.dk, er du sikret kvalitet og opdaterede systemer. Som autoriseret alarminstallatør er alle vores produkter forsikringsgodkendte. Samtidig finder du alarmsystemer i god kvalitet til alle behov. Uanset om der er tale om alarmopsætning i en stor virksomhed, i villaen eller sommerhuset, så har Anders Fischer.dk en løsning, som passer til dig.

El-tjek
Der er flere grunde til, at et el-tjek er en god idé. Den vigtigste er, at du med et el-tjek får lavet en grundig gennemgang af dine elektriske installationer og dermed sikrer dig mod fejl i disse. Skulle uheldet allerede være sket, får du i stedet lokaliseret fejlen, så denne kan blive udbedret. Et el-tjek er også en vigtig del af tilstandsrapporten. Faktisk er de elektriske installationer i en bygning ofte dem, som er mindst vedligeholdt, og der findes derfor ofte fejl i disse. Har du brug for, en dygtig elektriker får tjekket op på dine el-installationer, så kontakt Anders Fischer.dk.

Fejlstrømsafbryder
Efter det blev lovpligtigt at have en fejlstrømsafbryder/HPFI-relæ installeret, har de fleste hustande fået installeret dette. Er du en af dem, som stadig ikke har fået det ordnet, så kontakt os. Vi leverer og installerer HPFI-relæ i hele Gentofte.

 

Læs også:
Elektriker Amager
Elektriker Dragør
Elektriker Frederiksberg
Elektriker Vesterbro
Elektriker Østerbro