Anders Fischer

Vælg sprog:

Go to Anders Fischer Go to Copenhagen Electrician

Din Elektriker i København

anders fischer, kobenhavn

Har du brug for en kvalitetsbevidst elektriker i København, der er til at stole på, kan du roligt kontakte Anders Fischer Aps. Vores mål er at blive dit foretrukne valg af elektriker. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for, at din oplevelse med os skal være i top. Hvis du ønsker det, er vi med helt fra starten med gode ideer, råd og vejledning. Du kan altid kontakte os for et konkurrencedygtigt tilbud via formularen her på siden.

Anders Fischer Aps udfører alt elektrikerarbejde, og ingen opgaver er for små eller store til, at vi kan håndtere det. Vi sender altid en engageret elektriker på sagen, som har den fornødne erfaring til at udføre netop din opgave.

Vi laver alt i el-arbejde for boligforeninger samt erhvervs- og privatkunder i København, og vi gør altid vores bedste for at udføre opgaven til den aftalte pris, tid og kvalitet.

Vores materialer og produkter stammer fra de bedste leverandører på markedet, så du som kunde er sikker på at få den bedste kvalitet udført af en erfaren elektriker. Hos Anders Fischer Aps forsøger vi altid at blive bedre, og vores mål er at opbygge en solid og stabil kundebase, som efterspørger professionelle elektrikere til fornuftige priser.

El-tjek
Hvis du står og skal til at købe ny bolig, kan det være en fornuftig ide at få en autoriseret elektriker til at kigge boligens elinstallationer igennem. Anders Fischer Aps laver gerne el-tjek i alle typer boliger og erhvervslokaler rundt om i hele København. De el-tekniske installationer er ofte den del af en bolig, som er mindst vedligeholdt. Folk glemmer ganske enkelt at få tjekket op på elinstallationerne, hvilket kan have den konsekvens, at der opstår fejl i installationerne, og der dermed bruges unødvendig strøm.

Når du bestiller et el-tjek hos Anders Fischer Aps, sender vi en dygtig elektriker ud, som tjekker alt fra el-tavle, HPFI-relæ, ledningsnet og stikkontakter. Han får samtidig tjekket op på, om sikringerne slår ud, som det er forventet. Når alt dette er på plads, tjekker vores elektriker, om der går strøm udenfor ledninger og kabler ved at foretage en måling af ledningsnettet. Alt bliver med andre ord tjekket igennem, så dine elinstallationer er i orden og lever op til gældende love og regler.

Belysning
Har du tænkt på at få lavet ny belysning, så er Anders Fischer Aps det helt rigtige valg til opgaven. Vi har stor erfaring med både indendørs og udendørs belysning.

Ønsker du at spare op til 80 procent på elregningen, vil vi anbefale at få installeret LED belysning, som på sigt er langt den bedste løsning. Der findes et stort udvalg af flotte lamper med alverdens farverige belysninger indenfor LED belysning, så det behøver bestemt ikke at skabe en kedeligere atmosfære, selvom du fravælger de traditionelle glødepærer. Vi hjælper dig gerne med at vælge den rigtige løsning. Du skal blot kontakte os, så vender vi tilbage med råd og vejledning.

HPFI-relæ
Har du endnu ikke fået installeret et HPFI-relæ, er det en god ide at få det ordnet. Det er nemlig lovpligtigt at have et HPFI-relæ i alle bebyggelser. Et HPFI-relæ sikrer dig mod farlige fejlstrømme i elinstallationerne i hjemmet eller på arbejdspladsen, da det sørger for at slå fra, hvis uheldet er ude. Kontakt Anders Fischer Aps via kontaktformularen, så sætter vi en elektriker på sagen, så dine installationer lever op til de lovmæssige krav.

Vil du sikre hjemmet?
Anders Fischer Aps installerer alarmer og overvågning i hele København. Så har du brug for at sikre, at ubudne gæster ikke kommer uanmeldt på besøg, kan alarm og videoovervågning være en god løsning. Hos Anders Fischer Aps er vi autoriseret alarminstallatør, og vi bidrager gerne med vores erfaring til valg af alarmsystemer eller videoovervågning, så du får den helt rigtige løsning.

Kontakt Anders Fischer Aps for et uforpligtende tilbud, hvis du har brug for en elektriker i København.

 

Læs også:
Elektriker Amager
Elektriker Brønshøj
Elektriker Charlottenlunds
Elektriker Dragør
Elektriker Frederiksberg
Elektriker Østerbro
Elektriker Gentofte
Elektriker Mikkelsborg
Elektriker Rungsted
Elektriker Vanløses
Elektriker Vedbæk
Elektriker Vesterbro