Anders Fischer

Vælg sprog:

Go to Anders Fischer Go to Copenhagen Electrician

Din Elektriker i Mikkelborg

 anders fischer, mikkelborg

Når du bestiller en elektrikeropgave gennem Anders Fischer.dk, får du arbejdet udført af kvalitetsbevidste og kompetente elektrikere. Vi forlader aldrig en opgave, før det forventede resultat er opnået. Vores serviceniveau er højt, og vi sætter en ære i at kunne møde kunden med samme professionalitet, uanset om der er tale om en arbejdsopgave, der tager en time eller en hel måneds arbejde. Vi går efter at blive din foretrukne elektriker i Mikkelborg – derfor sætter vi vores standarder derefter.

Vi løser alle arbejdsopgaver inden for el-arbejde i Mikkelborg og sender altid veluddannede og kompetente elektrikere af sted på en opgave. Vores kunder tæller alt fra store og mindre virksomheder til boligforeninger og privatpersoner. For os er det altid første prioritet, at projektet bliver færdigt til aftalt tid, kvalitet og pris.

Anders Fischer.dk er altid opdateret om de nyeste løsninger på markedet og er derfor en god samarbejdspartner, hvis du går med tankerne om et projekt. Vi går gerne med på råd og giver dig et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker dette.

Ønsker du at bestille en elektriker gennem Anders Fischer.dk, skal du blot udfylde kontaktformularen, så hører du fra os.

HPFI
Har du ikke allerede fået opdateret din el-tavle med et lovpligtigt HPFI-relæ, kan du hos os få leveret og installeret dette til en konkurrencedygtig pris. Det er en rigtig god idé at få styr på dette, da HPFI-relæet er den installation, som sikrer, at strømmen slår fra, når der sker noget uventet i dine el-tekniske installationer. Få det ud af verden og bestil en dygtig elektriker til opsætning af dit HPFI-relæ.

El-tjek
Står du og skal lave en tilstandsrapport, er det godt samtidig at få lavet et el-tjek. Det er nemlig ofte sådan, at elinstallationerne i en bygning, er det, som er blevet mindst vedligeholdt. Det betyder også, at der kan opstå fejl, som kunne være undgået, hvis du havde haft en elektriker til at gå det hele igennem. Når du bestiller et el-tjek hos os, er du sikker på, at tingene bliver gået grundigt igennem, så du undgår kedelige overraskelser og brug af unødvendig strøm.

Videoovervågning
Der er mange former for videoovervågning, og derfor også meget at tænke over, når du beslutter dig for at få sat overvågningskameraer op. Vi er behjælpelige med alle spørgsmål omkring overvågning via video. En af de mange muligheder er opsætning af skjult overvågning, så ingen ved, at der rent faktisk er overvågning af et bestemt område. Du skal også tænke over, hvordan du ønsker at udnytte teknologien eksempelvis kan videoovervågningen tilkobles din computer og/eller smartphone, så du kan følge med, uanset hvor du befinder dig. Vi guider dig til det bedste løsning inden for videoovervågning.

LED-belysning
Når du vælger at få installeret LED-belysning, vælger du samtidig at spare penge på elregningen og gøre en indsats for et bedre miljø. Når du sammenligner traditionelle glødepærer med LED, er det nemlig muligt at spare helt op til 80 procent på elregningen.

Mange tror fejlagtigt, at LED-belysning begrænser mulighederne for at få et flot og smukt lys i hjemmet. Inden for LED-belysning findes der dog et utal af forskellige lamper og farvesammensætninger af lys, så du behøver bestemt ikke at spare på udseende eller effektivitet, når du skifter dine gamle lamper og elpærer ud.

Alarmsystemer
ønsker du at sikre dit hjem, virksomhed eller din boligforening med et alarmsystem, får du kvalificerede tilbud og løsninger hos Anders Fischer.dk. Som autoriseret alarminstallatør slækker vi ikke på kvaliteten af hverken produkter eller arbejdet med disse. Du kan med fordel kontakte os, hvis du har planer om at få alarmer installeret. Vi rådgiver dig gerne, så du sikrer dig, at det er den helt rigtige løsning, du får.

 

Læs også:
Elektriker Amager
Elektriker Dragør
Elektriker Frederiksberg
Elektriker Østerbro
Elektriker Gentofte
Elektriker Rungsted
Elektriker Vanløse
Elektriker Vesterbro