Anders Fischer

Vælg sprog:

Go to Anders Fischer Go to Copenhagen Electrician

Elektriker Østerbro

Elektriker Østerbro

Leder du efter dygtige elektrikere på Østerbro?
Anders Fischer Aps har mange års erfaring med alle typer for el-tekniske løsninger, og hos os er kunden altid i fokus – det er vi stolte af. Vi er autoriseret EL-installatør og alarminstallatør. Al elinstallation bliver udført med kvalitet og sikkerhed for øje, af en af vores dygtige og veluddannede elektrikere. Vi brænder for at blive din foretrukne alarminstallatør og elektriker på Østerbro.

Skriv i kontaktformularen i højre side, og få et uforpligtende tilbud, til en pris der er til at forstå. Vi tilbyder hurtig og god service overalt på Østerbro, og leverer et godt resultat hver gang.

Anders Fischer Aps er en danskejet el-virksomhed, og vores dygtige elektrikere løser alle mindre og større el-tekniske løsninger for private, erhvervskunder, offentlige institutioner samt boligforeninger på Østerbro. Vi leverer og installerer kun produkter fra anerkendte leverandører af høj kvalitet. Du kan derfor altid forvente at vi udfører el-arbejde i den bedste kvalitet, og vi går først fra en opgave når vi er sikre på at kunden er tilfreds. Sådan mener vi altid at det bør være, når man har haft besøg af en elektriker.

Eltjek og HPFI
Bestil et el-tjek hvis du er usikker på om dine elinstallationer lever op til de gældende krav. Vi gennemgår dine installationer, så du kan føle dig sikker, og undgå fejl og mangler i din elinstallation.

Når du bestiller et el-tjek, kommer der en erfaren elektriker ud og laver først en visuel gennemgang for at tjekke, at alt umiddelbart ser korrekt ud. Efterfølgende vil elektrikeren for eksempel skille en stikkontakt ad for at tjekke beskaffelsen på installationen og for at tjekke, at der er brugt de rigtige kabler og ledninger. I øvrigt bliver det tjekket, om der er korrekt funktionalitet. Som at der for eksempel er strøm i alle stikkontakter, og at disse virker korrekt.

Derefter tager vi et blik på eltavlen for at tjekke, om der er de rigtige komponenter og sikringsstørrelser. Samt om der er installeret en HPFI-afbryder. Desuden tjekkes det, om HPFI-relæet slår korrekt ud og på den rigtige tid. Ligesom det tjekkes, om der er den rigtige mængde strøm til rådighed, så en sikring sprænger, hvis der er fejl.

Til sidst tager vi en elektronisk måling af ledningsnettet for at tjekke, at der ikke løber strøm uden for kablerne, og om ledningernes beskaffenhed er i orden.

Vi har flere års erfaring med alle typer elinstallationer. Vi udskifter HPFI-relæ for private og erhvervskunder. Har du endnu ikke fået installeret det lovpligtige HPFI-relæ, så brug kontaktformularen til højre og få et godt tilbud.

Belysning
Ved at udskifte de eksisterende elinstallationer med LED belysning, kan du spare helt op til 80 procent på elregningen. Du kan sagtens kombinere LED belysning med flotte og stilrige lamper. Vi har hos Anders Fischer Aps, stor erfaring med arkitektonink belysning, som kan give ethvert rum den rette stemning. Arkitektonisk belysning kan naturligvis også installeres med energibesparende LED belysning.

Vi har flere års erfaring indenfor alle former for elinstallationer og belysning – Skriv til os i formularen til højre, så vender vi hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud.

Alarminstallation
Vi er hos Anders Fischer Aps autoriseret alarminstallatør, og vælger du os som din leverandør, er du sikker på at få en kvalitetsløsning, der ofte, prismæssigt, ligger langt under lignende løsninger på markedet. Vi tilbyder alle løsninger indenfor alarmsystemer og videoovervågning. Som autoriseret alarminstallatør, betyder det at vi altid udfører forsikringsgodkendte alarmsystemer og videoovervågning.

Brug kontaktformularen i højre side for et uforpligtende tilbud, så vender vi hurtigt tilbage på dine forespørgsel.

Anders Fischer Aps – Din alarminstallatør og elektriker på Østerbro

Læs også:
Elektriker Frederiksberg
Elektriker Amager
Elektriker Vesterbro