Anders Fischer

Vælg sprog:

Go to Anders Fischer Go to Copenhagen Electrician

Din Elektriker i Rungsted

 anders fischer, rungsted

Står du og har brug for en dygtig elektriker i Rungsted, som er til at stole på? Hos Anders Fischer.dk får du altid en god og professionel service. Vores elektrikere har altid et smil på læben og sørger for at holde de aftaler, der er indgået. På den måde får begge parter en god oplevelse og skaber grobund for fremtidigt samarbejde. Uanset om der er tale om en boligforening, et firma eller en privatperson, så kan Anders Fischer.dk klare opgaven. Vi har det fornødne mandskab til at håndtere arbejdsopgaver i alle størrelsesordner og tager naturligvis alle opgaver lige seriøst.

Vi er gerne med helt fra starten og kommer med input til dine ideer, hvis du har brug for det. Vi giver også gerne et tilbud, som selvfølgelig er uforpligtende. Du kan komme i kontakt med os ved at indtaste dine oplysninger i formularen her på siden.

Hos Anders Fischer.dk sikrer vi os altid, at de produkter vi installerer er perfekte. Derfor bruger vi kun kvalitetsbevidste leverandører, som har et godt ry i branchen. Vi tilbyder alt i elektrikerarbejde i Rungsted. Herunder kan du se et udpluk af vores services, som altid udføres af en god og imødekommende elektriker, der har den fornødne erfaring til at udføre netop din opgave.

Ny belysning
Skift de gamle glødepærer ud og få installeret LED-belysning. Det er både godt for pengepungen og miljøet. Du slipper oven i købet for at tænke på at skifte pærer, da LED-pærer har væsentligt længere levetid. Faktisk kan du spare over 75 procent på elregningen for belysning ved at skifte til LED. Samtidig skærer du også ned på C02-udledningen, da LED er en meget mere miljøvenlig form for belysning. Der er altså mange gode grunde til at skifte til den mere tidssvarende LED-belysning.

Vi har et bredt udvalg af LED-lamper, og du kan roligt komme med ønsker til valg af specielle lyssammensætninger. Vi leverer og installerer LED både indendørs og udendørs i Rungsted til gode priser.

Videoovervågning
Med videoovervågning har du mulighed for både at skræmme uønskede gæster væk og holde øje med, hvad der ellers foregår i det overvågede område. Du har endda mulighed for at få koblet videokameraerne op til din telefon eller bærbare computer, så du altid kan følge med, selvom du er på farten.

Anders Fischer.dk tilbyder installering af videoovervågning til alle behov. Fra et enkelt kamera i hjemmet til overvågning af din boligforeninger eller et større set up af kameraer i virksomheden.

Mulighederne er mange, og vi går gerne med på råd, så du får den bedste løsning, der dækker dine behov. Du kan høre mere om, hvad vi tilbyder inden for overvågning ved at kontakte os.

Alarm
Alle de alarmsystemer, som Anders Fischer.dk levere og opsætter er forsikringsgodkendte, da vi er autoriseret alarminstallatør. Du vælger naturligvis selv, hvor alarmerne skal installeres, og hvad der skal til, før de aktiveres. Aktionen, hvis uheldet er ude, er du også selv herre over. Du kan eksempelvis blive tilkoblet en alarmcentral, som udsender en vagt, eller du kan vælge, at det er en nabo eller ansat, som skal have beskeden, hvis du ikke selv lige er i nærheden, når alarmen går.

Vil du høre mere om alarmsystemer, står vi gerne til rådighed.

Lovpligtigt HPFI-relæ
Ifølge loven skal alle boligbyggerier være udstyret med et godkendt HPFI-relæ, som sikrer elinstallationerne i byggeriet, hvis der skulle ske en uventet overophedning på ledningsnettet. Et HPFI-relæ er en afbryder, som installeres på din el-tavle. Har du ikke selv et HPFI-relæ, så kontakt os og få det ordnet.

El-tjek
Får du tjekket dine instatallationer regelmæssigt, har du mulighed for at spare penge og ikke mindst sikre dit hjems elforsyning for unødige fejl. Har du oplevet fejl på dine elektriske installationer, kan du også bestille et el-tjek, så du får lokaliseret fejlen. Vores elektriker sørger for at tjekke op på el-tavle, ledningsnet, stikkontakter og fejlstrømsafbryder. Samtidig tager elektrikeren målinger for at sikre, du ikke bruger unødvendig strøm.

 

Læs også:
Elektriker Amager
Elektriker Dragør
Elektriker Frederiksberg
Elektriker Østerbro
Elektriker Gentofte
Elektriker Vanløse
Elektriker Vesterbro