Anders Fischer

Vælg sprog:

Go to Anders Fischer Go to Copenhagen Electrician

Din Elektriker i Vanløse

anders fischer, vanlose

Står du og mangler en dygtig elektriker med sans for kvalitet, så er Anders Fischer Aps det rigtige valg. Hos os er kvaliteten altid i top, og vi forlader ikke en opgave, før alt er udført som aftalt. Hos Anders Fischer Aps er nøgleordene kvalitet og professionalisme. Vi har stort kendskab til bygningerne i Vanløse og nærområdet, og kan derfor sikre dig det bedst mulige arbejde.

Vi har erfaring med alt i el-arbejde for både private, erhvervskunder samt boligforeninger, og vi går gerne med på råd og kommer med et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Du kan kontakte os her på siden, så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Når du vælger Anders Fischer Aps, vælger du samtidig produkter, hvor kvaliteten er i fokus. Vi bruger de bedste tekniske leverandører, der er på markedet, så du som kunde får nogle produkter og løsninger, som vi kan stå inde for. Vi er altid opdateret omkring den nyeste udvikling indenfor faget, og du er derfor sikret kompetent rådgivning.

Hos Anders Fischer Aps sætter vi altid en kompetent fagmand på sagen, så du er sikret, at der bliver taget god hånd om den opgave, du ønsker udført.

Brug kontaktformularen til højre, hvis du har brug for en god og stabil elektriker i Vanløse.

Videoovervågning
Der er mange muligheder, når du vælger at få installeret videoovervågning. Derfor kan det være fornuftigt at tage os med på råd, inden du beslutter dig for, hvilken form for overvågning du vil have. Vi er eksperter på området og kender til alle de løsninger, der findes. Ønsker du at få lavet skjult overvågning, er dette også en mulighed hos Anders Fischer Aps. Samtidig kan du få installeret kameraer, som gør det muligt fra din smart-phone eller computer at monitorerer bevægelser indenfor det overvågede omåde.

Alarmsystemer
Anders Fischer Aps er autoriseret alarminstallatør, og vores produkter er forsikringsgodkendte, så du er i gode hænder hos os, når du skal have installeret alarmer i hjemmet, på arbejdspladsen eller i din boligforening. Der findes mange former for alarmsystemer, så kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om, hvilken mulighed, der er den bedste for dig.

HPFI-relæ
Med et HPFI-relæ sikrer du, at der ikke er fejlstrømme i dine brugsgenstande og elinstallationer. Ydermere er det blevet lovpligtigt at have installeret et HPFI-relæ. Så har du stadig ikke fået det ind i din ejendom, kan du kontakte os her på siden, så får en af vores kvalitetsbevidste elektrikere hurtigt sat et HPFI-relæ op, og dine installationer følger den gældende lovgivning.

Få tjekket op på dine installationer
Med et el-tjek får du sikkerhed for, at alle elinstallationer fungerer som de skal, og der samtidig ikke bruges unødvendig strøm. Når du bestiller et el-tjek hos Anders Fischer Aps, laver vi en grundig test af el-tavle, HPFI-relæ, stikkontakter og ledningsnettets beskaffenhed. Samtidig sørger vores elektriker for at tjekke, at der ikke går strøm udenfor ledningsnettet, så du ikke behøver at betale unødvendige penge for el.

Er din bolig af en ældre dato, er der især god grund til at få tjekket elinstallationerne igennem, da det oftest er den del af boligen, som er blevet mindst vedligeholdt.

LED belysning
Der er flere gode grunde til at skifte dine traditionelle glødepærer ud med LED-belysning. Den bedste grund må dog være, at du kan spare helt op til 80 procent på elregningen ved at skifte til LED. Der findes mange forskellige lamper med flotte og farverige belysninger. Anders Fischer Aps hjælper gerne med at svare på spørgsmål i forbindelse med LED-belysning. Vi har mange års erfaring med produktet og monterer både LED-belysning indendørs og udendørs.

Brug kontaktformularen til højre, hvis du ønsker at høre mere eller indhente et tilbud.

Anders Fischer Aps – Din elektriker i Vanløse

 

Læs også:
Elektriker Amager
Elektriker Dragør
Elektriker Frederiksberg
Elektriker Vesterbro
Elektriker Østerbro
Elektriker Gentofte