Anders Fischer

Vælg sprog:

Go to Anders Fischer Go to Copenhagen Electrician

Din Elektriker i Vedbæk

 anders fischer, vedbæk

Mangler du en kompetent og kvalitetsbevidst elektriker i Vedbæk? Hos Anders Fischer.dk finder du professionel hjælp til alt i el-arbejde. Vi servicerer både boligforeninger samt private og erhvervsdrivende. Anders Fischer.dk yder altid den bedste service. Det er vores ubetingede mål at overholde de aftaler, vi har lavet på forhånd, så du får en god oplevelse og også har lyst til at kontakte os næste gang, du har brug for en elektriker.

De materialer vi gør brug af hos Anders Fischer.dk er altid fra dygtige leverandører i branchen. Det er din sikkerhed for, at det du får installeret er i orden. Samtidig arbejder vi som autoriseret elinstallatør altid efter gældende regler og lovgivning.

Du er velkommen til at kontakte os, uanset om du har en konkret arbejdsopgave eller blot har brug for vejledning. Vi er gerne med hele vejen fra idé til udførelse, og du er aldrig forpligtet til et af vores tilbud. Vi udfører elektrikerarbejde i alle størrelsesordninger, og vi sætter altid en mand på opgaven med den fornødne erfaring.

Ved at brugekontaktformularen her på hjemmesiden, kan du hurtigt få svar på dine spørgsmål eller få sendt en elektriker ud i Vedbæk til at løse netop din opgave. Vi svarer så snart, vi har tiden til det og behandler alle henvendelser med seriøsitet og respekt.

Videoovervågning
Hvis du gerne vil holde et ekstra vågent øje over dine ejendele, kan du kontakte Anders Fischer.dk for at høre mere om de forskellige løsninger, vi tilbyder inden for videoovervågning. Vi installerer både synlig og skjult overvågning i Vedbæk. Begge ting har sine fordele. Synlig overvågning skræmmer ofte tyveknægte væk, hvor skjult overvågning for eksempel kan være med til at fælde langfingrede ansatte.

Overvejer du videoovervågning af dit hjem eller firma, er der rigtig mange muligheder. Der findes et hav af kameraer at vælge i mellem. Vi hjælper dig gerne med gode råd, så du får den løsning, som matcher dit behov.

Kontakt Anders Fischer.dk hvis du ønsker at høre mere om videoovervågning i Vedbæk.

Alarmsystemer
Anders Fischer.dk tilbyder også alt i alarmsystemer, hvis du vil have en ekstra sikkerhed på arbejdspladsen, i dit hjem eller boligforening. Når du får opsat et alarmsystem, kan du selv vælge, hvad der skal ske, når denne går. Det kan for eksempel være, at en hjælpsom nabo skal have besked. Alarmsystemet kan også tilkobles en central, som har vagter tilknyttet, der rykker ud, når alarmen går i gang.

Hos Anders Fischer.dk er vi autorisret alarminstallatør. Det betyder, at alle de alarmsystemer vi tilbyder er forsikringsgodkendte.

LED belysning
Hvis du har planer om at få installeret ny belysning i hjemmet eller på arbejdspladsen, er Anders Fischer.dk et godt valg. Vi har erfaring med alt i opsætning af belysning både ude og inde. Hos os vil vi råde dig til at få den energibesparende LED-belysning installeret. Ikke nok med at du sparer op til 80% på elregningen, du begrænser også CO2-udledningen kraftigt. LED-pærer har også meget længere levetid og skal derfor udskiftes sjældnere.

Vi følger med i udviklingen indenfor LED og er derfor altid klar med den nyeste viden. Har du spørgsmål til belysning med LED, kan du benytte kontaktformularen, så svarer vi tilbage. Vi installerer LED-belysning i hele Vedbæk.

HPFI-relæ
Kontakt Anders Fischer.dk og få tjek på det lovpligtige HPFI-relæ. Ikke blot er det reglen, at alle beboelser skal have en fejlstrømsafbryder installeret, den sikrer samtidig også dine installationer mod alvorlige fejl eller nedsmeltninger.

EL-tjek
En gennemgang af dine el-tekniske installationer, kan Anders Fischer.dk også hjælpe dig med. Når du bestiller et el-tjek hos os, sender vi en dygtig elektriker ud til at gå alle dine installationer igennem, så du sikrer dig, at alt er i den skønneste orden.

 

Læs også:
Elektriker Amager
Elektriker Dragør
Elektriker Frederiksberg
Elektriker Østerbro
Elektriker Gentofte
Elektriker Mikkelborg
Elektriker Rungsted
Elektriker Vanløse
Elektriker Vesterbro