Anders Fischer

Vælg sprog:

Go to Anders Fischer Go to Copenhagen Electrician

Elektriker

Elektriker Vesterbro

Har du brug for en dygtig elektriker på Vesterbro?
Hos Anders Fischer Aps har vi mange års erfaring med alle former for elinstallationer, og når vi leverer en installation, er det altid med kunden i fokus – det er vi stolte af.

Vi er autoriseret EL-installatør og alarminstallatør. Så kan du være sikker på at få udført dine elinstallationer med øje for sikkerhed og kvalitet, af en af vores veluddannede og dygtige elektrikere. Vi arbejder altid for at blive din foretrukne alarminstallatør og elektriker på Vesterbro.

Udfyld kontaktformularen i højre side, så vender vi hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud, til en pris der er til at forstå. Vi gør en stolthed i at levere et godt resultat hver gang, og tilbyder hurtig og god service på hele Vesterbro.

Anders Fischer Aps er en danskejet el-virksomhed, og vi løser alle mindre og større el-tekniske løsninger for private, erhvervskunder, offentlige institutioner samt boligforeninger på Vesterbro. Vi leverer og installerer kun produkter fra anerkendte leverandører af høj kvalitet, og enhver opgave bliver løst af vores dygtige elektrikere. Vi går først fra en opgave når kunden er helt tilfreds, og gør en stolthed i at udføre el-arbejde i den bedste kvalitet. Sådan mener vi altid at et elektrikerbesøg bør være.

Ønsker du et sikre hjem eller arbejdsplads?
Vi tilbyder alle løsninger indenfor alarmsystemer og videoovervågning. Anders Fischer Aps er autoriseret alarminstallatør, og hos os kan du være sikker på at få leveret en kvalitetsløsning, der ofte, prismæssigt, ligger under de lignende løsninger på markedet. Som autoriseret alarminstallatør, udfører vi kun forsikringsgodkendte alarmsystemer og videoovervågning.

Videoovervågning
Du har flere valgmuligheder, når du vælger at få installeret videoovervågning. Der er for eksempel mange kameratyper og mange muligheder for optagelser. En af de rigtig smarte ting ved at få installeret videoovervågning er, at udover at kunne fange eventuelle tyve, så kan du altid logge på via for eksempel en bærbar computer og få et livesignal igennem fra dine kameraer. Så kan du tjekke, at alt er, som det skal være, mens du er på farten. Skriv til os i formularen så vender vi tilbage med råd og vejledning.

Alarmer
Med installering af alarmer får du den tryghed, at systemet altid er koblet op til en central, der kan reagerer, hvis en tyv er på spil. Du bestemmer selv, hvad der skal ske, når alarmen går. Det kan være at centralen sender en vagt ud, eller at de ringer til en nabo, som hurtigt kan tjekke, hvad der er galt.

HPFI
Vi udskifter alle typer for elinstallationer, med mange års erfaring. Skal du have udskiftet dit HPFI-relæ til det lovpligtige, så brug kontaktformularen til højre for et godt tilbud. Vi leverer og udskifter for private og erhvervskunder.

Lever dine el-installationer op til de gældende krav?
Få et el-tjek så du kan være sikker. Alle dine installationer bliver gennemgået af erfaren elektriker, så du undgår fejl og mangler i din elinstallation.

LED Belysning i hjemmet
Spar helt op til 80 procent på elregningen ved at få udskiftet de eksisterende elinstallationer med LED belysning. Man kan nemt kombinere LED belysning med flotte og stilrige lamper. Vi har stor erfaring med arkitektonisk belysning, som kan skabe den rette stemning i ethvert rum. Hør os om de mange muligheder for at installere arkitektonisk belysning, som naturligvis også kan installeres med energibesparende LED belysning.

Ønsker du en elektriker med mange års erfaring, indenfor alle former for elinstallationer og belysning – Så skriv til os i formularen til højre, og vi vender hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud til en god pris.

Vil du have et godt tilbud der er uforpligtende, så brug kontaktformularen i højre side, så vender vi hurtigt tilbage på dine forespørgsel.

Anders Fischer Aps – Din elektriker på Vesterbro

Læs også:
Elektriker Frederiksberg
Elektriker Amager
Elektriker Østerbro